Τρόπος Ζωής

Travis Scott, Billie Eilish και Dua Lipa θα τραγουδήσουν στην απονομή των βραβείων Grammy

Πολλοί νέοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στην 66η απονομή των βραβείων Grammy, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στα φετινά Grammy είναι ο Νιγηριανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Burna Boy, ο σταρ της κάντρι Luke Combs και ο ράπερ Travis Scott προστέθηκαν στην λίστα των καλλιτεχνών που θα δώσουν το παρών στη σκηνή της 66ης απονομής των βραβείων Grammy, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η πρώτη λίστα καλλιτεχνών που αποτελείται από τις Billie Eilish, Dua Lipa και Olivia Rodrigo.

Ο Burna Boy, ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης αφρικανικής μουσικής διεκδικεί βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες, ο Luke Comb είναι υποψήφιος για την καλύτερη σόλο κάντρι ερμηνεία και ο Scott απέσπασε υποψηφιότητα στην κατηγορία για το καλύτερο ραπ άλμπουμ.

Σύμφωνα με το Variety, η λαμπερή τελετή απονομής με παρουσιαστή τον Trevor Noah θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena, του Λος ‘Αντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBS. Θα είναι επίσης διαθέσιμη για streaming στο Paramount+.

 

 

 

To άρθρο Travis Scott, Billie Eilish και Dua Lipa θα τραγουδήσουν στην απονομή των βραβείων Grammy δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button