Υγεία & Διατροφή

Σκληρές Εικόνες) – Galaksias Portal News

Σοκ προκαλούν τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, απεικονίζοντας τη στιγμή που ένας σκύλος απομακρύνεται από την ιδιοκτήτριά του και χυμάει σε ένα dachshund, την ώρα που ο μικρότερος σκύλος επιστρέφει σπίτι του, στο Χαμσάιρ της Βρετανίας.

Το βίντεο προκύπτει από την κάμερα ασφαλείας στο σπίτι του Ian McIntosh, του ιδιοκτήτη του άτυχου dachshund που δέχθηκε την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλάνα φαίνεται ο άνδρας να επιστρέφει σπίτι με τον σκύλο του, τον Frank, όταν την ώρα που ψάχνει για τα κλειδιά της εξώπορτας ακούει γρυλίσματα. Ο κ. McIntosh γυρνάει πίσω του για να δει ένα μεγάλο σκυλί, χωρίς λουρί, να πλησιάζει. Φοβισμένος, τραβάει μπροστά του τον Frank, βάζοντας τον εαυτό του ανάμεσά τους σε μια προσπάθεια να προστατέψει το κατοικίδιό του, προσπαθώντας παράλληλα να ανοίξει την είσοδο του σπιτιού, όμως δεν προλαβαίνει.

Ο εξαγριωμένος σκύλος τρέχει κατά πάνω τους και πιάνει το dachshund από τον λαιμό, τραβώντας το με μανία στον αέρα. Ο κ. McIntosh δεν αφήνει το λουρί όμως και στο βίντεο ακούγεται να φωνάζει «σε παρακαλώ, άφησε τον!». Η επίθεση συνεχίζεται λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του άλλου σκύλου, που μετά βίας καταφέρνει να απομακρύνει το κατοικίδιό της.

Ο Frank, το μικρό dachshund, επέζησε της επίθεσης. Η ιδιοκτήτρια του εξαγριωμένου σκύλου δέχτηκε να πληρώσει τα πρώτα έξοδα για τις επεμβάσεις που χρειάστηκαν (κόστισαν συνολικά £11.000 – η αρχική επέμβαση άγγιξε τα £1.200), όμως παρά την αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο ιδιοκτητών, η γυναίκα δεν θανάτωσε το σκύλο της. Οι Αρχές της επέβαλαν περιορισμούς, όπως την αναγκαστική χρήση φίμωτρου κατά την έξοδο του σκύλου από το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί η στιγμή της επίθεσης (Προσοχή: Σκληρές Εικόνες)

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button