Τρόπος Ζωής

Η Άντζελα Δημητρίου είναι πάρα πολύ καλή μάνα, θα τα βρουν – Galaksias Portal News

Με αφορμή το γεγονός πως φεύγει για περιοδεία με την κόρη του Κόνι Μεταξά, ο Λευτέρης Πανταζής ρωτήθηκε για όσα ακούγονται σχετικά με τις σχέσεις ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Λευτέρης Πανταζής και Κόνι Μεταξά θα κάνουν περιοδεία σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day τους βρήκε στο αεροδρόμιο και δεν θα μπορούσε να… λείψει η ερώτηση για την Άντζελα Δημητρίου.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες πως σε περιοδεία στις ΗΠΑ, Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη είχαν τόσο έντονο καυγά, που δεν μιλούν εδώ και δυο μήνες.

«Θα τα ξανά βρουν μωρέ. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, γιατί η Άντζελα είναι πάρα πολύ καλή μάνα και η πιτσιρίκα (η Όλγα) με την Άντζελα μεγάλωσε. Μένουν και στο ίδιο οίκημα. Θα τα βρούνε», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Σε ό,τι αφορά στην περιοδεία τους, η Κόνι Μεταξά είπε: «Τελευταία φορά, δουλέψαμε μαζί το 2013. Ήταν δική μου απόφαση, να μην δουλεύουμε μαζί. Ήθελα να κάνω focus στην εταιρεία μου και στα social media. Τώρα έβγαλα και νέο τραγούδι. Ήταν γνωστό ότι θα κάνουμε περιοδεία, αυτά δε θέλω να τα χάνω».

«Ευτυχώς τώρα στην περιοδεία θα την ζήσω και θα την χορτάσω», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Δεν μένουμε μαζί, μένουμε όμως στην ίδια περιοχή. Συγκατοικούσαμε για ένα διάστημα, όταν είχα γυρίσει από την Αμερική. Δεν μαλώναμε τόσο πολύ, αν και μου συμπεριφέρεται λες και είμαι 5 χρονών» συνέχισε.

«Τσακωνόμασταν, μετά τα βρίσκαμε, μετά χορεύαμε, μετά τραγουδούσαμε. Έτσι πάνε αυτά», συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

  

Η Κόνι Μεταξά μίλησε και για τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, ο οποίος γράφει τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές, ανάμεσά τους και ο Λευτέρης Πανταζής. «Πάντα έγραφε τραγούδια» είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον γαμπρό του. «Ακριβώς, δεν γράφει μόνο για τον Λεπά και το τελευταίο της Καίτης Γαρμπή, έγραψε ο Μάριος» συμπλήρωσε η Κόνι Μεταξά.

To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: Η Άντζελα Δημητρίου είναι πάρα πολύ καλή μάνα, θα τα βρουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button