ΑθλητικάΕνημέρωση

Η τελική μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Galaksias Portal News

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου θα προσπαθήσουν να στείλουν το ελληνικό ντουέτο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μπορεί να χάρισε δύο μετάλλια στην Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, ωστόσο η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μόνο σίγουρη δεν είναι.

Η ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση για το Παρίσι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2, 13:00, ΕΡΤ Sports 2) θα γίνει ο τελικός στο ελεύθερο πρόγραμμα, που θα ολοκληρώσει το ντουέτο.

Στο σύστημα διεξαγωγής για την ολυμπιακή πρόκριση, ρόλο παίζει και το ομαδικό, που με τη σειρά του ολοκληρώνεται την Παρασκευή (9/2).

Για να πανηγυρίσουν την πρόκριση τα δύο κορίτσια και να μην περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα στο ομαδικό, θα χρειαστεί να ξεπεράσουν στη συνολική βαθμολογία (τεχνικό και ελεύθερο) μία ή ακόμα δύο από τις τρεις χώρες που δεν έχουν προκριθεί ή δεν μπορούν να προκριθούν από το ομαδικό, δηλαδή τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία και το Ισραήλ.

To άρθρο Ευαγγελία Πλατανιώτη – Σοφία Μαλκογεώργου: Η τελική μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button