ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Κασσελάκης εξισώνει Μητσοτάκη με Καραμανλή – «Καταθέτουμε αύριο το κατηγορητήριο για τη δίωξη του πρώην υπουργού»

Κλιμακώνεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στη «σκιά» της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει αύριο, Τρίτη (02.04.24) το κατηγορητήριο για την άσκηση δίωξης ενάντια στον Κώστα Καραμανλή, όπως τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με νέα ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, εξισώνοντας μάλιστα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον τέως υπουργό Κώστα Καραμανλή.

«Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής. Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στη σύσταση Προανακριτικής για τα Τέμπη, ώστε να αναθεωρηθεί το άρθρο 86 του Συντάγματος.

«Διαβάζω αυτό που αναρωτήθηκε προσχηματικά ο Πρωθυπουργός στη Βουλή: ”Πού ακούστηκε αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να στηρίξουμε προανακριτική έτσι, γενικά, χωρίς κατηγορητήριο;”.

 

«Να λοιπόν το κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένο και πανίσχυρο.

Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή.

Το καταθέτουμε αύριο», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

To άρθρο Ο Κασσελάκης εξισώνει Μητσοτάκη με Καραμανλή – «Καταθέτουμε αύριο το κατηγορητήριο για τη δίωξη του πρώην υπουργού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button