ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Παύλος Πολάκης πανηγυρίζει για δημοσκόπηση των Ράδιο Αρβύλα και ο Άδωνις Γεωργιάδης τον τρολάρει

Μια δημοσκόπηση των «Ράδιο Αρβύλα» στάθηκε αφορμή για μια νέα, διαδικτυακή αυτή τη φορά, κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Στο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» τη Δευτέρα το κοινό της εκπομπής ρωτήθηκε, σε μορφή δημοσκόπησης, «ποιος ήταν καλύτερος υπουργός Υγείας;», με «μονομάχους» τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη.

Το αποτέλεσμα της «δημοσκόπησης» έκανε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να προχωρήσει σε μια πανηγυρική ανάρτηση στο Twitter και τον νυν υπουργό Υγείας να τον τρολάρει.

Ο Παύλος Πολάκης κέρδισε στο συγκεκριμένο ερώτημα με 69% έναντι 31% του Άδωνι Γεωργιάδη και ανήρτησε το συγκεκριμένο τηλεοπτικό στιγμιότυπο στο Twitter.

«69-31 στην έδρα του μέσα! Εβίβα λαδέμπορα!», έγραψε ο Π. Πολάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Α. Γεωργιάδη.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψεύτικος λογαριασμός αλλά είναι αλήθεια… Ο πρώην αναπληρωτής Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για τη “δημοσκόπηση” των Ράδιο Αρβύλα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

To άρθρο Ο Παύλος Πολάκης πανηγυρίζει για δημοσκόπηση των Ράδιο Αρβύλα και ο Άδωνις Γεωργιάδης τον τρολάρει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button