Τρόπος Ζωής

Ταξίδεψε στο Άγιο Όρος μετά τη νοσηλεία του – Galaksias Portal News

Μερικές εβδομάδες μετά το εξιτήριο που πήρε από το Δαφνί, όπου είχε νοσηλευτεί οικειοθελώς, ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να ταξιδέψει για άλλη μια φορά στο Άγιο Όρος.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, μετά τη νοσηλεία του και στην προσπάθειά του να ξαναβρεί τις ισορροπίες του αποφάσισε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, να βρεθεί στο Άγιο Όρος, δίπλα στον πνευματικό του.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται ήδη εδώ και μια εβδομάδα στην Αθωνική Πολιτεία και θα παραμένει έως την Κυριακή 21 Ιανουαρίου όταν και θα επιστρέψει στην Αθήνα εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Και αυτός είναι το ραντεβού του με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, με τον οποίο θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, προορίζεται για τον ρόλο του Πλάτωνα. Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα Espresso.

Πέρα από αυτή τη πρόταση, ο Σταμάτης Γαρδέλης προετοιμάζει και την παραγωγή μιας σειράς αυτοτελών επεισοδίων τηλεοπτικής σειράς.

To άρθρο Σταμάτης Γαρδέλης: Ταξίδεψε στο Άγιο Όρος μετά τη νοσηλεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button