Επικαιρότητα

“Λίφτινγκ” στο Πάρκο Χατζηδήμου – Galaksias.com

Παρεμβάσεις καθαρισμού, όπως επίσης και αποκατάστασης ηλεκτροφωτισμού, στο πάρκο Χατζηδήμου στο κέντρο της Μυτιλήνης ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 8 Απριλίου από τον Δήμο Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί αυτοψία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, συνοδεία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας Γιώργου Κατζανού και της Προϊσταμένης του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων Δέσποινας Μακρή, κατά την οποία διαπιστώθηκαν τα σημεία που έχρηζαν παρέμβασης και αποκατάστασης.

Μυτιλήνη: “Λίφτινγκ” στο Πάρκο ΧατζηδήμουΜυτιλήνη: “Λίφτινγκ” στο Πάρκο Χατζηδήμου

Την ίδια ημέρα ξεκίνησε η αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του πάρκου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας μαζί με την αποκατάσταση και άλλων φθορών, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκαν εκτενείς εργασίες αποψίλωσης χόρτων και καθαρισμού περιβάλλοντος χώρου.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Το πάρκο Χατζηδήμου αποτελεί έναν ιδανικό χώρο αναψυχής για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού κέντρου της πόλης, και όχι μόνο. Οι υπηρεσίες του Δήμου προχωρούν σε απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης βλαβών στον ηλεκτροφωτισμό και καθαρισμού του χώρου, ώστε αυτός να καταστεί ασφαλής και ελκυστικός για τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας αλλά και τους επισκέπτες της Μυτιλήνης σε μια περίοδο, που έχει ήδη ξεκινήσει να καταφθάνει ένα μεγάλο κύμα τουριστών. Φυσικά δεν μένουμε εκεί, καθώς αντίστοιχες παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους και σε χώρους πρασίνου πραγματοποιούνται και σχεδιάζονται και σε άλλα σημεία της πόλης αλλά και των χωριών του Δήμου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button