ΕνημέρωσηΠολιτική

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να εργάζεται για τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο – Galaksias Portal News

Η Ελλάδα υποστηρίζει τη συνολική ενίσχυση του ΝΑΤΟ, αναφέρει σε δήλωσή του στην ΕΡΤ o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει πως η χώρα μας «θα συνεχίσει να εργάζεται για την ασφάλεια, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

«Η Ελλάδα καλωσορίζει τα θετικά βήματα προς την από μακρού αναμενόμενη προσχώρηση της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και προσβλέπει στην ολοκλήρωση της διαδικασίας. Αυτή θα ενισχύσει περαιτέρω τη Συμμαχία, κάτι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά στο σημερινό γεωπολιτικό πλαίσιο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στο ίδιο πνεύμα, η Ελλάδα υποστηρίζει τη συνολική ενίσχυση του ΝΑΤΟ , η οποία πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τις ανησυχίες όλων των κρατών-μελών για την ασφάλειά τους. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να εργάζεται για την ασφάλεια, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ», συμπληρώνει και καταλήγει στη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να εργάζεται για τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button