Τρόπος Ζωής

Έχω κάνει bullying μικρή, όχι από πρόθεση, εμένα μου έλεγαν «άντε μωρή κοντοστούπα» – Galaksias Portal News

Καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη!» ήταν η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη ότι ο ανοιχτός της χαρακτήρας την έχει φέρει πολλές φορές σε άβολη θέση.

«Στη ζωή μας ότι επιλέγουμε να κάνουμε θα έχει το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Καλό είναι να επιλέγουμε να κάνουμε αυτό που εμείς νιώθουμε, ώστε το αντίτιμο του εισιτηρίου μας να είναι αυτό της δικής μας επιλογής».

«Παρότι ήμουν ‘φασαρίας’, να σημειώσω ότι στο σχολείο είχα περάσει εκπληκτικά. Ήμουν όλη την ώρα μισή ώρα στην εφημερίδα, μισή ώρα στο θεατρικό, μισή ώρα και έφευγα. Οι καθηγητές μου με αγαπούσαν πολύ.

Παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν το πιο εύκολο παιδί, δεν είχα αγένεια, δεν είχα την πρόθεση να ενοχλήσω. Το όριο και η αγάπη ήταν αυτά που έμαθα από την οικογένειά μου», ανέφερε για τα παιδικά της χρόνια η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μαζί με τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, έχουν θέσει από νωρίς όρια στην κόρη τους, Χρυσηίδα. «Το παιδί ήξερε πάντα ότι κι εμείς λογοδοτούμε απέναντί της. Αυτή είναι η σχέση που μπορείς να ισορροπήσεις, να ξέρεις και να ξέρουμε».

«Καμιά φορά μου έλεγε «γιατί βγάζεις φωτογραφία με τους ξένους ανθρώπους;». Αυτό δεν μπορούσε να καταλάβει. Της εξηγήσαμε κάποια στιγμή, δεν της κάνει καμία εντύπωση τώρα. Αν δει κανέναν ηθοποιό από ένα σίριαλ μου κάνει νοήματα», είπε.

Στη συνέχεια η Μαριάννα Τουμάσατου εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν.

«Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι μπορεί αν πει «άντε ρε κούτσαυλε» εάν είχε ο άλλος πρόβλημα με το πόδι του. Τώρα δεν διανοείσαι να το πεις, γιατί είσαι ηλίθιος αν το πεις. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου».

«Εμένα μου έλεγαν «άντε μwρή κοντοστούπα», που θεωρούσα ότι είναι κανονικό. Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να με λες κοντοστούπα. Μπορεί να γινόμουν μεγαλύτερος τσαμπουκάς επειδή μου έλειπαν και 10 πόντοι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Τα δαγκώματα δεν δέχονται ράμμα, γιατί μπορεί να κρατήσει μέσα την μόλυνση. Το αφήνεις να κλείσει. Όσο πιο δυνατός είσαι, τόσο πιο πολλές και οι δαγκωνιές. Στην αρχή νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να απαντάς σε όλους. Σιγά σιγά καταλαβαίνουμε πότε δεν πρέπει να απαντάς σε κάποιους ανθρώπους και μετά πότε πρέπει να τους γυρίζεις την πλάτη για να μην σε ενοχλούν».

Τέλος, η Μαριάννα Τουμασάτου άσκησε έντονη κριτική στην κοινωνία, τονίζοντας πως τις διπρόσωπες όψεις της, όπως είπε η ίδια.

«Ασχοληθήκαμε πολύ με το εγώ μας, όχι με τις ανάγκες των γύρω μας. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο και διπρόσωπο το ότι φαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, η ψυχολογία τους και δεν έχουμε ασχοληθεί με τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο», ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου.

To άρθρο Μαριάνα Τουμασάτου: Έχω κάνει bullying μικρή, όχι από πρόθεση, εμένα μου έλεγαν «άντε μωρή κοντοστούπα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button