ΑθλητικάΕνημέρωση

Τα αποθεωτικά λόγια και το μήνυμα του Έλληνα τενίστα για το μέλλον – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάσπερ Ρουντ αποθέωσαν ο ένας τον άλλο, μετά το τέλος του τελικού του Μόντε Κάρλο και την απονομή του τροπαίου στον Έλληνα πρωταθλητή.

«Κάσπερ, θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου άσχημα να βρίσκεσαι εδώ, έχοντας ξεκινήσει πριν λίγα χρόνια από τα Futures», είπε στην τελετή απονομής ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απευθυνόμενος στον Ρουντ. «Το σκεφτόμουν αυτό. Συγχαρητήρια σε σένα και στην ομάδα σου. Για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, ο Κάσπερ και εγώ γνωριζόμαστε από παλιά.

Είμαστε ίδια ηλικία και ίδια κατηγορία. Έχουμε παίξει μαζί στα μικρότερα γήπεδα και καταφέραμε να βρισκόμαστε εδώ και να παίζουμε για εσάς, να παίζουμε για εκπληκτικά κοινά. Θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής σε αυτό».

Και στη συνέχεια μίλησε για την ομάδα του και έστειλε μήνυμα για το μέλλον: «Χρόνια πριν, αν μου λέγατε ότι θα έχω τρεις τίτλους εδώ, δεν θα σας πίστευα. Είναι απίστευτο. Η υποστήριξη που πήρα εδώ τα τελευταία χρόνια σχεδόν από όλους. Όλη η εβδομάδα ήταν θαυμάσια. Είμαι χαρούμενος που έχω μια τόσο υποστηρικτική ομάδα στο πλευρό μου. Θα είμαστε δυνατοί για πολλά χρόνια. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και που μου είστε πιστοί. Είναι αυτό στο οποίο δίνω τη μεγαλύτερη αξία».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κάσπερ Ρουντ για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην τελετή απονομής του Μόντε Κάρλο.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο, λατρεύεις αυτό το τουρνουά πια και έπαιξες καλά όλη την εβδομάδα», είπε ο 25χρονος Νορβηγός, που θα ανεβεί αύριο στο Νο.6 του κόσμου. «Ξέρω ότι βγήκες από το Top 10 πριν μερικές εβδομάδες αλλά επέστρεψες εκεί όπου ανήκεις. Είσαι φανταστικός παίκτης, ειδικά στο χώμα και στο Μόντε Κάρλο. Ευχαριστώ τους φαν που ήρθαν όλη την εβδομάδα, λυπάμαι που δεν ήταν καλύτερη η εμφάνισή μου σήμερα αλλά μακάρι να έχω άλλη ευκαιρία κάποια άλλη χρονιά».

Και κατέληξε: «Σχεδόν όλοι είναι εδώ από την ομάδα μου, λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη αυτή τη φορά. Πλησιάζουμε, όμως, σε έναν μεγάλο τίτλο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για να ξεπεράσουμε το τελευταίο εμπόδιο και να κερδίσουμε ένα τουρνουά σαν αυτό».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button