ΑθλητικάΕνημέρωση

Στον τελικό η Γιουβέντους – Galaksias Portal News

Με «χρυσό» σκόρερ τον Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, νικώντας τον Χρήστο Μανδά στο 83ο λεπτό, η Γιουβέντους προκρίθηκε για 22η φορά στην Ιστορία της στον τελικό του Coppa di Italia, παρά την ήττα της απ’ τη Λάτσιο με 2-1 στο «Olimpico» κι έγινε η πρώτη φιναλίστ του καταληκτικού αγώνα της 15ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο.

Με το 2-0 στην… πλάτη της απ’ τον πρώτο αγώνα στο Τορίνο, η Λάτσιο προσπάθησε να βάλει δύσκολα στη «Γιούβε» απ’ το ξεκίνημα του αγώνα και το κατάφερε παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ στο 12′ με τον Καστεγιάνος. Οι «λατσιάλι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 49′ «χτύπησαν» ξανά με τον Καστεγιάνος, οδηγώντας το ματς από πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο σε σκορ… παράτασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αλλαγές του Αλέγκρι «φρέσκαραν» μεσοεπιθετικά τη Γιουβέντους και ουσιαστικά της έδωσαν το γκολ της πρόκρισης. Στο 83′ από γύρισμα του Γουεά, ο Μίλικ με κοντινή προβολή μείωσε σε 2-1 και χάρισε στη «Μεγάλη Κυρία» την πρόκριση στον τελικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 15ο Κύπελλο της Ιστορίας της, «σώζοντας» κάπως τη χρονιά της μετά από μία υπό του μετρίου παρουσία στη Serie A.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button