Τρόπος Ζωής

5 Απριλίου στο Netflix η ταινία για τη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου – Δείτε το τρέιλερ – Galaksias Portal News

Η Τζίλιαν Άντερσον επιστρέφει στο Μπάκιγχαμ αλλά όχι ως «Θάτσερ» στο Crown. Γυρνάει ως η δημοσιογράφος του BBC που πήρε από τον πρίγκιπα Άντριου την (καταδικαστική για εκείνον) συνέντευξη για τη σχέση του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν. Η ταινία Scoop έρχεται τον Απρίλιο στο Netflix.

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Scoop για τον πρίγκιπα Άντριου και τη διαβόητη συνέντευξή του στο BBC.

Η συνέντευξη του γιου της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος ενεπλάκη στο σκάνδαλο Έπσταϊν, δόθηκε τον Νοέμβριο του 2019 στην Έμιλι Μέιτλις και στην εκπομπή Newsnight του BBC.

Ο πρίγκιπας Άντριου είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Jeffrey Epstein καθώς και για τις καταγγελίες της Βιρτζίνια Τζιούφρι (Virginia Giuffre) προς το πρόσωπό του.

Την Μέιτλις υποδύεται η Gillian Anderson, ενώ τον δούκα του Γιορκ ενσαρκώνει ο Ρούφους Σιούελ (Rufus Sewell).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με BAFTA, Φίλιπ Μαρτίν, σε σενάριο των Πίτερ Μόφατ και Τζεφ Μπουσετίλ.

Επίσης η Κίλεϊ Χόους (Keeley Hawes) υποδύεται την πρώην προσωπική γραμματέα του πρίγκιπα, Amanda Thirsk και η Μπίλι Πάιπερ (Billie Piper) την Σαμ Μακάλιστερ, τη παραγωγό του «Newsnight», που εξασφάλισε την πολύκροτη συνέντευξη και που έγραψε το ομότιτλο βιβλίο στo οποίo βασίζεται η ταινία.

To άρθρο Scoop: 5 Απριλίου στο Netflix η ταινία για τη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου – Δείτε το τρέιλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button