ΑθλητικάΕνημέρωση

Ντέρμπι στην κατάμεστη «OPAP Arena» με διαφορετικούς σκοπούς – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό(20:30 Cosmote Spot 1, LIVE από το Newsit.gr) στην κατάμεστη «OPAP Arena» με τις δυο ομάδες να έχουν στόχο τη νίκη για διαφορετικό σκοπό η καθεμία.

Η πρωτοπόρος της Super League ΑΕΚ θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Ένωση να έχει απόσταση πέντε βαθμών από τους «ερυθρόλευκους». Aπό την πλευρά της η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θέλει να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να προέρχονται από την βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ματίας Αλμέιδα να υπολογίζει όλους του τους ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» να έχει ορισμένες εκπλήξεις.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ρικάρντο Όρτα που έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή, ενώ αντίθετα μετά από αρκετό διάστημα συμπεριλήφθηκε ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Φιλαδέλφεια οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1, με προπονητή τότε στους Πειραιώτες να είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button