Επικαιρότητα

“Δεν θα αμαυρώσουν ορισμένοι τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ – Galaksias.com

Μήνυμα… προς πάσα κατεύθυνση έστειλε μετά το ντέρμπι ΑΟΤ-Ηρόδοτος ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Ο ίδιος ήταν στο γήπεδο μαζί με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης, Γιώργο Φανουράκη και μερίμνησαν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, σε μια αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων και με πολλές ιδιαιτερότητες.

Στην τοποθέτησή του αργότερα στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, ο Μεσαρίτης παράγοντας έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες και ξεχωριστά στον ΑΟΤ για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά επεσήμανε παράλληλα ότι η ΕΠΣΗ έχει βάλει ψηλά τον πήχη στα πρωταθλήματα και εκεί θα παραμείνει, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να αμαυρώσουν αυτή την προσπάθεια!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πλούταρχος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι που έκαναν μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια ξεχωριστά στον ΑΟΤ που κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και θα βρεθεί στους αγώνες μπαράζ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.

Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Όσο και να προσπαθούν ορισμένοι δεν θα αμαυρώσουν τα πρωταθλήματα που κάνει η ΕΠΣΗ. Έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά και εκεί θα παραμείνει. Αν μπορούμε να πάμε πιο πάνω θα πάμε, πιο κάτω δεν πάμε. Ας το πάρουν χαμπάρι ορισμένοι και ας καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου θα κρατηθεί ψηλά».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button