Επικαιρότητα

Με λέξεις και κινούμενες εικόνες” – Galaksias.com

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου

Στη διαδικτυακή εκδήλωση «ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ: Με λέξεις και κινούμενες εικόνες», που διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 19:00, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://authgr.zoom.us/s/99172105809 θα μιλήσουν για τον σκηνοθέτη, που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν περίπου χρόνο, οι Παντελής Βούλγαρης, Κατερίνα Ευαγγελάκου, Μάνος Ευστρατιάδης, Γιώργος Ζεβελάκης, Δημήτρης Καταλειφός, Γιάννης Κιουρτσάκης, Παναγιώτα Μήνη, Λουκία Μιχαλοπούλου, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Ρόρρης, και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Η πρόσφατη απώλεια του Ηλία Λογοθέτη, ο οποίος με χαρά είχε δεχτεί να πάρει μέρος στην εκδήλωση, δεν θα αφήσει κενή τη θέση του: μέσα από αποσπάσματα της ταινίας «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» θα μας θυμίσει, με τη μοναδική ερμηνεία του, τη μεγάλη αγάπη τού σκηνοθέτη για τη λογοτεχνία.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Λάκης Παπαστάθης» από τη σειρά εκπομπών «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ».

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στον Κύκλο Διαδικτυακές Συναντήσεις, ο οποίος είναι αφιερωμένος στα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου που έχουν φύγει από τη ζωή. Την επιμέλεια έχουν ο Περικλής Χούρσογλου, σκηνοθέτης, καθηγητής Σκηνοθεσίας ΑΠΘ, ο οποίος θα κάνει και τον συντονισμό, και η Έμμυ Παπαβασιλείου, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου, με την αμέριστη βοήθεια και πολύτιμη συνεργασία του Αργύρη Παπαστάθη.

Η εκδήλωση θα καταγραφεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ομίλου Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button