Επικαιρότητα

Οι πρωταθλητές Κρήτης στο ποδόσφαιρο, το ΓΕΛ Γαζίου στην «Κρήτη Σήμερα» (vid.)

Πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας, φέτος τι;

Το ΓΕΛ Γαζίου στο ποδόσφαιρο κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αγοριών Κρήτης και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπο με την πρόκληση της διάκρισης. 
Την προηγούμενη σχολική χρονιά το Λύκειο Γαζίου βρέθηκε στην κορυφή της Ελλάδας, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που του εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο, που τελικά όμως η ομάδα δεν κατάφερε να πάει λόγω του οδυνηρού λάθους του Υπουργείου Παιδείας, που δεν δήλωσε εμπρόθεσμη συμμετοχή της χώρας μας στη διοργάνωση.
Για όλους και για όλα μίλησαν στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της Κρήτη ΤV ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής της ομάδας Κώστας Κορτσινίδης και οι μαθητές – αθλητές της ομάδας Γιώργος Βιδιαδάκης και Αχιλλέας Κότσι. 

«Πιστεύαμε σε αυτά τα παιδιά και περιμέναμε το πρωτάθλημα Κρήτης παρότι το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο…Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο ΕΠΑΛ Λάρισας τώρα  και με νίκη πηγαίνουμε στο Final-4 πάλι,γεγονός που θα είναι και αυτό μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο προπονητής του ΓΕΛ Γαζίου. 

«Είναι σημαντικό ότι είμαστε δεμένοι γιατί ανήκουμε σε μία επαγγελματική ομάδα με αποτέλεσμα να υπάρχει μία βάση πάνω στην οποία δουλεύουμε. Δεν είμαστε παίκτες από διαφορετικές ομάδες που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί και αυτό βοηθάει», τόνισε ο Γιώργος Βιδιαδάκης ενώ ο Αχιλλέας Κότσι αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο αθλητή του Γαζίου, τον Γιώργο Παρασύρη, στη μνήμη του οποίου αγωνίστηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος Ηρακλείου, στέλνοντας μήνυμα: «Δεν ξεχνάμε τον Γιώργο και μέσα από το παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε σε όλα τα παιδιά να καταλάβουν ότι η ταχύτητα και το αλκοόλ δεν πάνε μαζί , οπότε θα πρέπει να προσέχουν όλα τα παιδιά»  . 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button