Τρόπος Ζωής

Στα 50 δεν αγχώνομαι για την εικόνα αλλά για την υγεία μου – Galaksias Portal News

Δεν θα πει στα παιδιά της τι δουλειά θα κάνουν, της λείπει η μητέρα της και όταν ήταν μικρή δεν ήθελε να τη λένε όμορφη, αλλά έξυπνη. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το χρόνο, την εφηβεία των γιων της και τη… φωτογένεια.

«Θέλω να δείχνω καλά» είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σημειώνοντας πως πλέον που έχει φτάσει σχεδόν στα 50, δεν την αγχώνει η εικόνα της αλλά η υγεία της.

Και δεν έκρυψε ότι «οι φωτογραφίες όλες που βγαίνω είναι χάλια – βλέπω άλλες γυναίκες που το κάνουν καλά, δεν το έχω πολύ με όλο αυτό».

Σε ερώτηση για τα παιδιά της, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εκτίμησε πως «εμείς δυσκολευόμαστε με τα παιδιά όσο μεγαλώνουν που αρχίζουν να φεύγουν από κοντά μας. Πάντα οι γονείς αγχώνονται για τα παιδιά τους».

Και ξεκαθάρισε ότι δεν θα τους πει τι θα δουλειά θα κάνουν και τι δεν θα κάνουν. «Με ποιο δικαίωμα θα έλεγα στο παιδί μου τι δουλειά θα ακολουθήσει; Αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί με γεια τους, με χαρά τους».

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης ότι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε έως σήμερα «ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου. Μου λείπει η επαφή, να της πω κάτι που έκαναν τα παιδιά, τα μικρά τα αυτονόητα, τα καθημερινά».

 

«Πιτσιρίκα δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου. Το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό, ήθελα να με διακρίνουν επειδή είμαι έξυπνη», συμπλήρωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

To άρθρο Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Στα 50 δεν αγχώνομαι για την εικόνα αλλά για την υγεία μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button