Επικαιρότητα

Άλλοι πανηγυρίζουν τις ισοπαλίες κι άλλοι δεν μπορούν να το διανοηθούν…

Ποδόσφαιρο

Άλλοι πανηγυρίζουν τις ισοπαλίες κι άλλοι δεν μπορούν να το διανοηθούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΠΑΟΚ (προχθές) και στον Ολυμπιακό πέρυσι, επίσης στα Play Off πανηγύρισαν επειδή έφυγαν με την ισοπαλία από τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Στο Μάντσεστερ πάλι θεωρουν πως η ομάδα (ακόμα και αυτή η ομάδα) των “μπέμπηδων” δεν πρέπει να πανηγυρίζει τις ισοπαλίες! Δεν μπορούν να το διανοηθούν! Ακόμα είναι μια ισοπαλία με την αιώνια αντίπαλό σου Λίβερπουλ που αν και αουτσάιντερ την έχεις αποκλείσει και στο Κύπελλο και φτιάχνεις το γόητρό σου σε μια χρονιά-απογοήτευση! Η ιστορία την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ έγραψε τελικό σκορ 2-2, με σκόρερ τον Σαλάχ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 84ο λεπτό. Αυτό το γκολ ήταν το 11ο που πετυχαίνει ο Αιγύπτιος αστέρας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο πρωταθλήματος και πλέον είναι κορυφαίος!  Ξεπέρασε τα 10 τέρματα του Άλαν Σίρερ απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» και είναι εκείνος που έχει «πληγώσει» περισσότερο από κάθε άλλον στα χρονικά της Πρέμιερ, το κλαμπ του Μάντσεστερ. Αλλά μέχρι εκεί! Κανείς δεν πανηγύρισε γιατί δεν κέρδισε!

Και έρχομαι εγώ και ρωτάω: Οι μεγάλες ομάδες πανηγυρίζουν τις ισοπαλίες; Και δεν εννοούμε το γκολ της ισοφάρισης και δη στο 89΄που πέτυχε ο ΠΑΟΚ και πανηγυρίστηκε έξαλλα! Αυτό είναι απολύτως λογικό! Εννοούμε να πανηγυρίσεις ισοπαλία μετά το σφύριγμα της λήξης! Επιτρέψτε μου, είναι κάτι που…μεγαλώνει την ΑΕΚ κι ας είναι κάτω του μετρίου μέχρι τώρα στα Play Off μετά τη Λαμία! Όσο για προγνωστικά τίτλου; Αυτή τη στιγμή για μένα δεν γίνονται προγνωστικά ενώ αντίθετα αν η ΑΕΚ είχε κρατήσει το 2-1 την Κυριακή θα ήταν! 
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button