Επικαιρότητα

«Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι» – Galaksias.com

Μήνυμα άμεσης ανάκαμψης έστειλε μετά την βαριά ήττα με 4-1 στα Χανιά ο προπονητής του Γιούχτα Κώστας Ανυφαντάκης, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του δεν άξιζε αυτή την ήττα με τόσα γκολ:

«Το σημαντικό συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι είναι ότι δεν αξίζαμε αυτήν την ήττα με τόσα γκολ. Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού σταθήκαμε καλά.

Ήμασταν καλά οργανωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να έχουμε και εμείς τις δικές μας στιγμές, όμως είχαμε και αρκετά λάθη καθώς δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να μας κάνει αρκετές επιθέσεις, χωρίς όμως και αυτός να μας απειλεί ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος, τα Χανιά μας βάλανε πολλές μπάλες μέσα στην περιοχή και από μια αλληγορία γίνεται ένα πέναλτι το οποίο μας βάζει πίσω στο σκορ. Ισοφαρίσαμε και αρχίσαμε να πατάμε καλύτερα στο γήπεδο, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς ήρθε ακόμη ένα γκολ μετά που μας έριξε ψυχολογικά και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.

Στο τέλος μπήκαν δυο απίστευτα γκολ απ’ τα Χανιά, όπου και καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα το οποίο ξαναλέω ότι δεν αντικατοπτρίζει την συνολική προσπάθεια της ομάδας μου, ωστόσο εννοείται ότι αναγνωρίζω την δίκαιη νίκη των Χανίων σήμερα και την αξία του σαν αντίπαλος.

Τα Χανιά είναι μια ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει ιδιαίτερη δυναμική, έχει πολλές λύσεις και έχει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά της να παλέψει έως το τελευταίο παιχνίδι καθώς έχει τα φόντα και τις δυνατότητες. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε κεφάλι, να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε και να δουλέψουμε παραπάνω στην προπόνηση ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Είμαι πεπεισμένος ότι θα το πετύχουμε γιατί όλοι πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας.»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button