ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Έδωσε τα χέρια για το νέο συμβόλαιο με τον Κβαρατσχέλια – Galaksias Portal News

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια έκανε «θραύση» την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου, και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά η διοίκηση των «παρτενοπέι» ολοκληρώνει τις διαδικασίες για να τον «δέσει» με νέο ισχυρό συμβόλαιο έως το 2028, το οποίο αναμένεται να υπογράψει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γεωργιανός σταρ και ο μάνατζερ του, Μαμούκα Τζουγκέλι, θα συναντηθούν ξανά την επόμενη εβδομάδα με τον ιδιοκτήτη της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, για να διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2027, κατά ένα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συμβόλαιο αυτό θα μπει ρήτρα εξαγοράς στα 200 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει στις σημαντικότερες παραμέτρους της νέας συμφωνίας, όπως σχετικά αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato».

Μόλις δύο χρόνια μετά την αγορά του από τη Ντινάμο Μπατούμι της Γεωργίας, αντί 11.5 εκατ. ευρώ, το κασέ του έχει εκτοξευτεί πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ, και οι Ναπολιτάνοι θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας του διπλασιασμό στις αποδοχές του 23χρονου διεθνή Γεωργιανού μεσοεπιθετικού στα οκτώ εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button