Κόσμος

Μια από τα ίδια- O Max Verstappen κέρδισε την Pole Position και ξεκινάει αύριο από την 1η θέση – Galaksias.com

Του Π. Χαλάτση

Όσο ο Max Verstappen δεν έχει αντίπαλο τόσο η F1 θα χάνει έδαφος σε τηλεθέαση. Οι φίλοι της F1 βαρέθηκαν να βλέπουν έναν πιλότο να γυρίζει μόνος του την πίστα χωρίς να τον απειλεί κανένας. Όσο η σούπα κρυώνει δεν θα τρώγεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ενώ σήμερα η Red Bull έκανε στις κατατακτήριες δοκιμές το 1-2 ο Ολλανδός που κέρδισε την Pole Position με χρόνο 1:28.197, έδειξε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος ούτε από τη δική του απόδοση αλλά ούτε από την απόδοση του RB20.

Τι έφταιγε δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος. Παρά το γεγονός ότι δεν έβρεξε ( ο καιρός ήταν απλά μουντός) οι γόμες που χρησιμοποίησε ήταν ικανοποιητικές. Τώρα γιατί γκρίνιαζε ένας Θεός ξέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Q3 έκανε στην αρχή 1:28.240. Ο Lando Norris τον πλησίασε περισσότερο από όλους, στα 2,5 δέκατα και ο Πέρεζ στα τρία.

Στην τελευταία του προσπάθεια ο Ολλανδός κατέβασε και άλλο το χρόνο και έκανε 1:28.197. Διέλυσε τον ανταγωνισμό και πήγε για τις καθιερωμένες δηλώσεις. Εκεί δεν παραπονέθηκε. Το έκανε λίγο αργότερα όταν βρέθηκε μόνος με την ομάδα του. Ο Ολλανδός στην Suzuka έκανε την 36η Pole Position στην καριέρα του.

Πίσω από τον Verstappen αύριο θα βρίσκεται ο Sergio Perez και στην 3η θέση ο Lando Norris (McLaren). Στην 4η θέση θα δούμε τον Carlos Sainz (Ferrari) και στην 5η θέση τον F. Alonso ( Aston Martin)

Στον ανταγωνισμό ο Charles Leclerc και ο Lewis Hamilton μάλλον θα πρέπει να προβληματισθούν σοβαρά. Δεν είναι χρόνοι αυτοί για πρωταγωνιστές.

Η σειρά στο Qualifying

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αύριο θα έχει και η επίδοση του Yuki Tsunoda που κατάφερε να μπει στη δεκάδα αφήνοντας εκτός τον D. Ricciardo για μόλις 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Οι γιαπωνέζοι αποθέωσαν τον τοπικό του ήρωα και αύριο περιμένουν από αυτόν κάτι παραπάνω.

Πως θα ξεκινήσουν

Το συνολικό μήκος της πίστας είναι 5.807 μέτρα ( η χάραξη έχει το σχήμα «8») και οι πιλότοι θα καλύψουν σε 53 γύρους 307.471 Km.

Αύριο Κυριακή, 7 Απριλίου, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 08.00 το πρωί και μπορείτε να τον δείτε σε απευθείας μετάδοση από τα συνδρομητικά Ant1+ και F1 TV Pro

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button