ΑθλητικάΕνημέρωση

Αντιαθλητική ενέργεια από τον Λουίς Σουάρες – Γύρισε το χέρι αντιπάλου του

Μπορεί να μη δάγκωσε αντίπαλο, αλλά ο Λουίς Σουάρες θυμήθηκε τον παλιό -απαράδεκτο- εαυτό του, γυρίζοντας το χέρι του Βίκτορ Γκουζμάν, στο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με την Μοντερέι για το Champions League της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουϊς Σουάρες, δεν κατάφεραν να οδηγήσουν την Ιντερ Μαϊάμι, στην πρόκριση στα ημιτελικά του Concacaf Champions League (σ.σ. Βόρεια Αμερική, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική).

Ο Μέσι έχασε -λόγω τραυματισμού- τον πρώτο προημιτελικό και η Μοντερέι από το Μεξικό επικράτησε με 2-1. Στη ρεβάνς, ο διάσημος Αργεντινός δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα, με τους Μεξικανούς να επικρατούν αυτήν την φορά με 3-1.

Τα τέρματα της Μοντερέϊ, πέτυχαν οι Βάσκεθ (31`), Μπερτεράμε (58`) και Γκαγιάρδο (64`), ενώ το γκολ της “τιμής” για την Ιντερ Μαϊάμι, σημείωσε ο Γκόμεζ στο 85ο λεπτό.

Την ίδια στιγμή, ο καλός του φίλος, Λουίς Σουάρες, έκανε μια τραγική κίνηση κατά του αντιπάλου του, Βίκτορ Γκούζμαν. Σε γέμισμα προς την περιοχή της Μοντερέι, ο Ουρουγουανός επιθετικός προσπάθησε να πάρει καλύτερη θέση και το πλεονέκτημα, έπιασε το χέρι του συγκεκριμένου παίκτη και χωρίς να διστάσει, το γύρισε με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σφαδάζει στο έδαφος από τους πόνους.

Luis Suarez grabs and twists Victor Guzman’s arm (no card given) 40′
byu/Delmer9713 insoccer

Ο διαιτητής δεν είδε κάτι και δεν έδωσε ούτε καν μια κάρτα στον Ουρουγουανό. Το ιατρικό επιτελείο της Μοντερέι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη της ομάδας του έδεσε το χέρι και εκείνος συνέχισε το παιχνίδι.

To άρθρο Αντιαθλητική ενέργεια από τον Λουίς Σουάρες – Γύρισε το χέρι αντιπάλου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button