ΑθλητικάΕνημέρωση

Ήμασταν το αουτσάιντερ αλλά θέλουμε να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο – Galaksias Portal News

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4).

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στάθηκε στην ανάγκη που έχει ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί καλύτερος από τα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας, προκειμένου να δώσει αξία στο μπρέικ που έκανε στην έδρα της Μπαρτσελόνα και να πάρει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

«Στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε περισσότερο, στο δεύτερο ίσως δεν παλέψαμε το ίδιο, δεν ξέρω αν ήμασταν κουρασμένοι. Μπροστά στο κοινό μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Σέρβος σέντερ.

«Είμαστε πάντα πεινασμένοι, από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ήμασταν το αουτσάιντερ σε αυτό το ζευγάρι, αλλά θέλουμε να κάνουμε περήφανο όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τον κόσμο της ομάδας», πρόσθεσε ο Μιλουτίνοφ.

Για το πρόβλημα στα ριμπάουντ που είχε η ομάδα του στο δεύτερο παιχνίδι είπε: «Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς καλούς παίκτες. Στο δεύτερο παιχνίδι χάσαμε πολλά ριμπάουντ και είναι κρίμα γιατί έχουμε καλούς ριμπάουντερ. Θα είναι ένα μεγάλο κλειδί για να κερδίσουμε».

Τέλος, για τη δική του κατάσταση καθώς επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό τόνισε: «Στα πλέι οφ είναι θέμα της ομάδας, όχι δικό μου. Παρότι αγωνίστηκα λίγο ή μπορεί να αγωνιστώ ξανά λίγο, το θέμα είναι να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να είμαι έτοιμος, όποτε μου ζητήσει ο κόουτς, είτε είναι από το πρώτο λεπτό, είτε είναι στο τελευταίο».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button