ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Frozen Empire» – Galaksias Portal News

Δύο γενιές Ghostbusters, συναντιούνται στο τρίτο και τελευταίο τρέιλερ της νέας ταινίας του franchise «Ghostbusters: Frozen Empire», σε σκηνοθεσία Γκιλ Κίναν (Gil Kenan) και σενάριο που έγραψε μαζί με τον Τζέισον Ράιτμαν (Jason Reitman).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «αυτή τη φορά η οικογένεια Spengler επιστρέφει στον εμβληματικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να “απογειώσουν” την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Αλλά όταν η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώνει μια νέα κακιά δύναμη, οι νέοι και οι παλιοί Ghostbusters πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν την πόλη και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πολ Ραντ (Paul Rudd), Κάρι Κουν (Carrie Coon), Φιν Γούλφχαρντ (Finn Wolfhard), Μακένα Γκρέις (Mckenna Grace), Κουμάιλ Ναντζιάνι (Kumail Nanjiani), Πέιτον Όσβαλτ (Patton Oswalt), Σελέστ Ο’ Κόνορ (Celeste O’Connor) και Λόγκαν Κιμ (Logan Kim) συναντούν τους Μπιλ Μάρεϊ (Bill Murray), Νταν Ακρόιν (Dan Aykroyd), Έρνι Χάντσον (Ernie Hudson) και ‘Ανι Ποτς (Annie Potts) για την νέα περιπέτεια φαντασμάτων.

 

Σύμφωνα με το Variety, το «Ghostbusters: Frozen Empire» αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου. Στη χώρα μας θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Απριλίου από την Feelgood Entertainment.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button