ΕνημέρωσηΤεχνολογία

H ΕLPEN στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας – Galaksias Portal News

Δυναμική ήταν η παρουσία της ELPEN στο «14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου 2024, προσελκύοντας περισσότερους από 5.100 επισκέπτες. Συμμετέχοντας ως Χρυσός Χορηγός, η εταιρεία επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τη σταθερή προσήλωσή της στον τομέα της απασχόλησης,.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης στελέχη από διαφορετικές διευθύνσεις της ELPEN πραγματοποίησαν ανοιχτές ομιλίες, στο πλαίσιο των οποίων μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους υποψηφίους. Επιπλέον, επισήμαναν τη διαχρονική πρόθεση της εταιρείας να προσφέρει στους νέους το πεδίο δράσης και τα κατάλληλα εφόδια σε θέματα απασχόλησης και εύρεσης εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φυσικό περίπτερο της ELPEN προσέλκυσε περισσότερους από 350 υποψήφιους, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας και να ενημερωθούν σχετικά με τις ανοιχτές θέσεις εργασίας καθώς και τις δυνατότητες εξέλιξης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας φιλοξένησε φέτος περισσότερες από 55 κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης διεξαγωγής του πραγματοποιήθηκαν 100 ομιλίες από 300 καταξιωμένους εισηγητές που μετέφεραν τη γνώση και τις εμπειρίες τους στο νέο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button