Επικαιρότητα

Πήραν οικιακή βοηθό και τους έκλεψε – Πήρε ακόμα και τον κουμπαρά του παιδιού! – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών για κλοπή επέβαλε σε μία γυναίκα χθες το δικαστήριο του Βόλου. Η κατηγορούμενη προσελήφθη μέσω αγγελίας για να είναι εσώκλειστη οικιακή βοηθός και προκειμένου να φροντίσει το ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας.

Βρήκε όμως ευκαιρία και αφαίρεσε κουμπάρα με χρήματα αξίας 2.200€ όταν το παιδί της οικογένειας έλειπε από το σπίτι για διακοπές, τον Ιούλιο του 2021.

Ο νεαρός αντιλήφθηκε ότι του λείπει ο κουμπαράς και μαζί με τον πατέρα του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να κάνουν μήνυση κατά αγνώστων.

Ο αστυνομικός συμβούλεψε το θύμα να… “ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα” όπως δήλωσε στο δικαστήριο και έτσι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Την ώρα που ήξεραν ότι θα ακούει τις κουβέντες τους η γυναίκα δήλωσαν ότι θα πήγαιναν υλικό στην Αστυνομία, όπου φαινόταν το πρόσωπο του κλέφτη.

Η γυναίκα το άκουσε και εξαφανίστηκε από το παράθυρο της οικίας, κυριολεκτικά νύχτα, αφού πρώτα είχε απλώσει… χέρι και στο πορτοφόλι της συζύγου της οικογένειας από το οποίο αφαίρεσε αλλά 200€.

Η κατηγορούμενη εργαζόταν μόνο ένα μήνα στην οικογένεια και αντιμετωπίζει μαζί με τον σύζυγό της προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες. Η γυναίκα καταδικάστηκε ερήμην.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button