ΑθλητικάΕνημέρωση

Ανακοινώθηκε ο Τραϊανός Δέλλας από τους Κρητικούς – Galaksias Portal News

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε πως ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου, με τους Κρητικούς να καλωσορίζουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στο Ηράκλειο.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, με τον 48χρονο προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο με τους Κρητικούς μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού θα διαδεχθεί τον Πέπε Μελ στην τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων» με τον ίδιο να έχει στόχο να αλλάξει το κακό κλίμα εντός του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα, ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 48χρονος προπονητής (γενν. 31/1/1976 στη Θεσσαλονίκη), αποτελεί μια εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όντας μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro το 2004, ενώ παράλληλα έχει διαγράψει αξιόλογη πορεία ως ποδοσφαιριστής, με θητεία σε ομάδες εντός και εκτός συνόρων.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε την προπονητική, αναλαμβάνοντας αρχικά την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ (2013 – 2015), την οποία οδήγησε ξανά στη Super League, του Ατρόμητου (2015-2016) και του Παναιτωλικού (2018-2019 & 2020-2021).

Coach, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

To άρθρο ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Τραϊανός Δέλλας από τους Κρητικούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button