Τρόπος Ζωής

Η Ντέμι Μουρ ανέβασε νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις για τα 69α γενέθλιά του – Galaksias Portal News

Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 69α του γενέθλια την Τρίτη 19.03.2024 και στο πλευρό του ήταν η οικογένειά του και φυσικά η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ.

Με ένα τρυφερό μήνυμα και δύο νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις του ευχήθηκε η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ για τα 69α γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά BW! Σε αγάπαμε και είμαστε ευγνώμονες που σε έχουμε στη ζωή μας» έγραψε η 61χρονη Ντέμι Μουρ στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Στην πρώτη από τις τρεις φωτογραφίες που ανέβασε η Ντέμι Μουρ στο Instagram, ο Μπρους Γουίλις συνομιλεί μαζί της ενώ στη δεύτερη παίζει με την εγγονή του Λουέτα, το πρώτο παιδί της κόρης του, Ρούμερ.

Η Ντέμι Μοουρ μοιράστηκε ακόμα μία φωτογραφία από το παρελθόν με τον Μπρους Γουίλις να ποζάρει μαζί με τις τρεις κόρες του, την 35χρονη σήμερα Ρούμερ, την 30χρονη Ταλούλα και την 32χρονη Σκάουτ.

 

Η σύζυγος του Μπρους, Έμα Χέμινγκ του ευχήθηκε για την ημέρα των γενεθλίων του με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

«Ακριβώς όπως και εσείς, απλά τον λατρεύουμε», έγραψε για τον Μπρους Γουίλις με αφορμή τα γενέθλιά του.

«Αυτό που μπορεί να μην ξέρετε, αλλά ίσως μπορείτε να φανταστείτε, ότι το να βρίσκεσαι μέσα στην αγκαλιά του είναι το ασφαλέστερο μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο», συμπλήρωσε η Έμα στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

«Είναι ένας αληθινός ευγενικός άνθρωπος. Με τόση αγάπη να δώσει και να μοιραστεί. Αυτό είναι που μπορώ να δω, τον αληθινό του πυρήνα. Μπορώ να σας πω ότι είναι τόσο αγνός και πάντα τόσο καλός».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρους Γουίλις έχει διαγνωστεί με αφασία, εξέλιξη που έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Πληροφορίες από Dailymail

To άρθρο «Σε αγαπάμε»: Η Ντέμι Μουρ ανέβασε νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις για τα 69α γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button