ΕνημέρωσηΠολιτική

Δεν θα συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη – «Μάλλον δεν είναι ενημερωμένος» – Galaksias Portal News

Μετά την Όλγα Γεροβασίλη και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης «αδειάζει» τον Στέφανο Κασσελάκη, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο που απέστειλε -μέσω του iSyriza- στα μέλη του κόμματος.

«Πολλά από αυτά είναι ληγμένα ζητήματα. Μάλλον δεν είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Χρήστος Σπίρτζης για τον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ την Κυριακή (18.02.24).

Όπως διευκρίνισε τι είδους κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λήξει στο προηγούμενο συνέδριο, σημειώνοντας πως τα ταυτοτικά ζητήματα δεν λήγουν με το ποιος είναι πρόεδρος, αλλά στο συνέδριο.

Όπως τονίζει, «ζητήματα κομβικά, κρίσιμα και σημαντικά δεν τίθενται στη δημόσια σφαίρα από τη στιγμή που δεν έχουν τεθεί ούτε στις θέσεις, ούτε στον δημόσιο, αλλά ούτε και στον εσωκομματικό διάλογο των μελών του κόμματος». Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί άμεσα την έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος, δηλαδή της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής.

 

 

 

To άρθρο Χρήστος Σπίρτζης: Δεν θα συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη – «Μάλλον δεν είναι ενημερωμένος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button