Τρόπος Ζωής

Γνωρίστε την Aya και τον Ohm – Galaksias Portal News

Την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου διάλεξε η αγαπημένη ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ (Hilary Swank) για να αποκαλύψει τα ονόματα των δίδυμων παιδιών που απέκτησε με τον επιχειρηματία Φίλιπ Σνάιντερ (Philip Schneider).

Σε ανάρτησή της στο Ιnstagram η Χίλαρι Σουάνκ μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τα παιδιά της, την κόρη της Aya και του γιου της Ohm να κάθονται σε μια παραλία, με τα ονόματά τους γραμμένα στην άμμο.

«Έχω μπροστά μου μια πολυάσχολη εβδομάδα με τοκ σόους όπου θα μιλήσω για τη νέα μου ταινία και μια διασκεδαστική συνεργασία, αλλά σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για να μοιραστώ τα ονόματα των δύο μικρών μου αγαπημένων με όλους εσάς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ.

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ!!! Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», συνέχισε.

Η Σουάνκ και ο σύζυγός της, καλωσόρισαν την Aya και τον Ohm τον Απρίλιο του 2023. Με ένα στιγμιότυπο κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα με τα μωρά της έκανε γνωστό την γέννησή τους στο Ιnstagram χωρίς να ανακοινώσει τα ονόματά τους.

 

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Κοιλάδα της Αγίας Λουκίας, στην Καλιφόρνια, τον Αύγουστο του 2018.

To άρθρο Η Χίλαρι Σουάνκ αποκάλυψε τα ονόματα των διδύμων της: Γνωρίστε την Aya και τον Ohm δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button