Υγεία & Διατροφή

Δεν έγιναν οι πρωινές πτήσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» προς το Τελ Αβίβ

Ακυρώσεις πτήσεων για το Ισραήλ και την ευρύτερη περιοχή έχουν ήδη αποφασιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στον απόηχο της ιρανικής επίθεσης με εκατοντάδες drones και πυραύλους στη διάρκεια της νύχτας.

Το Ισραήλ άνοιξε σήμερα τον εναέριο χώρο του στις 07:30 το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανακοίνωσε η αρχή αεροδρομίων της χώρας, ωστόσο οι πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ αναμένεται ότι θα επηρεαστούν, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να ελέγξουν τους χρόνους των πτήσεών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έχουν ακυρωθεί οι πρωινές πτήσεις για το Τελ Αβίβ, ενώ δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως το απόγευμα ενδεχομένως πραγματοποιηθούν κάποιες πτήσεις.
Οι Ισραηλινοί ταξιδιώτες που βρίσκονται στο αεροδρόμιο εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για το τι συμβαίνει στη χώρα τους και περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση για να επιστρέψουν.

Η εικόνα από τον εναέριο χώρο του Ισραήλ είναι ενδεικτική καθώς φαίνεται να τον παρακάμπτουν όλες οι πτήσεις, πολιτικές και εμπορικές αναπροσαρμόζοντας προσωρινά τις πορείες τους.

Η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines ανακοίνωσε την ακύρωση και την τροποποίηση πτήσεων, όπως και η United Airlines, η Qantas Airways που τροποποιεί προσωρινά τις πτήσεις της μεταξύ του Περθ και του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button