Επικαιρότητα

Θόδωρος Μουριάδης προς Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: Ξανασκέψου το… – Galaksias.com

Να επανεξετάσει την απόφαση του να δώσει τη δυνατότητα σε 30 αστυνομικούς της Καβάλας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και τελικά να πάρουν απόσπαση στη Θεσσαλονίκη, ζητάει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Δήμαρχος Καβάλας.

Με επιστολή που του απέστειλε δηλώνει ότι γνωρίζει τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης που υπάρχουν στη συμπρωτεύουσα, αλλά τον καλεί να εξετάσει παράλληλα και το νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι αστυνομικοί στην ΠΕ Καβάλας με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών και την αλματώδη άνοδος του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή.

Η επιστολή αναφέρει σχετικά:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχόλησε επί μακρόν την δημοσιότητα, η απόφαση σας να αποσπαστούν για τρεις μήνες 30 τουλάχιστον αστυνομικοί από την Α.Δ. Καβάλας σε αυτή της Θεσσαλονίκης.
Παρά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν από όλους τους παράγοντες και τους οργανωμένους φορείς της περιοχής μας, ξεκίνησε η υλοποίησή της προκαλώντας έντονη ανησυχία για τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Χωρίς να παραγνωρίζω τις ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν στη συμπρωτεύουσα, εκτιμώ πως με την προαναφερθείσα εξέλιξη αγνοείται το νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Π.Ε. Καβάλας.
Λογικά δεν θα διέλαθε της προσοχής σας αφενός μεν η αύξηση των μεταναστευτικών ροών και αφετέρου η αλματώδης άνοδος του τουριστικού ρεύματος σε διάφορα σημεία της πόλης και των δημοτικών μας ενοτήτων.
Η καθημερινή καταγραφή των παραπάνω δεδομένων, καταδεικνύει ότι η λήψη της επίμαχης απόφασης σας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα.

κ. Υπουργέ,
Γνωρίζοντας τη διαχρονική ευαισθησία σας σε τέτοιου είδους ζητήματα, σας ζητώ να επανεξετάσετε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ανακαλώντας τον διαχειριστικό σας σχεδιασμό.
Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της Α.Δ. Καβάλας χρήζει, πέραν πάσης αμφιβολίας, άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης, με βάση το επικαιροποιημένο οργανόγραμμά της.
Ευελπιστώ ότι η παρούσα επιστολή θα τύχει της δέουσας προσοχής σας».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button