ΑθλητικάΕνημέρωση

Χωρίς Μουργκ στο Βέλγιο οι Θεσσαλονικείς – Galaksias Portal News

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για το πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League. Μοναδικός απόντας ο Μουργκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Βέλγιο για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League 2023-24.

H προπόνηση της Τετάρτης (10.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μουργκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στο Βέλγιο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μεϊτέ , Οζντόεφ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βέλγιο και στις 20:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ραζβάν Λουτσέσκου και Ράχμαν Μπάμπα.

To άρθρο Μπριζ – ΠΑΟΚ: Χωρίς Μουργκ στο Βέλγιο οι Θεσσαλονικείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button