ΑθλητικάΕνημέρωση

Πήρε «εκδίκηση», την «αποκαθήλωσε» στην παράταση και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας – Galaksias Portal News

Συγκλονιστικό ματς στο “Metropolitano”. Η “μάχη” της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε πολλές χαμένες ευκαιρίες, τρία γκολ και ένα αυτογκόλ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με το ματς να φτάνει στην παράταση (2-2). Στον έξτρα χρόνο, όπως, οι “ροχιμπλάκος”  έστειλαν δυο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και πήραν την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ισπανίας (4-2), αφήνοντας εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου. Και όλα αυτά, λίγα 24ωρα μετά τον θρίαμβο της “βασίλισσας” στο Ισπανικό Super Cup. Τρομερό γκολ από τον Γκριεζμάν.

Πήρε την… εκδίκησή της! Λίγες ημέρες μετά τον επικό ημιτελικό τους στο Super Cup Ισπανίας στο Ριάντ -που βρήκε νικήτρια τη “Βασίλισσα” με 5-3 στην παράταση- Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης μας καθήλωσαν με μια νέα ποδοσφαιρική… παράσταση, αυτή τη φορά στο “Metropolitano”, για το Κύπελλο Ισπανίας, με τους “ροχιμπλάνκος” να αποκλείουν αυτή τη φορά την ομάδα του Αντσελότι, μετά από ένα επικό ματς!

Τα γκολ των Γκριεζμάν και Ρικέλμε στην παράταση, χάρισαν στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά, με το ματς να μένει στο 2-2 στην κανονική του διάρκεια (4-2 το τελικό σκορ).

To άρθρο Ατλέτικο – Ρεάλ 4-2: Πήρε «εκδίκηση», την «αποκαθήλωσε» στην παράταση και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button