ΑθλητικάΕνημέρωση

Πρώτη «μάχη» για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας – Galaksias Portal News

Λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους “μονομαχία” στη Super League 1, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί ξανά τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες την πρόκρισή τους στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται απόψε (14/2, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) στην Τούμπα, η οποία και θα είναι γεμάτη για πρώτη φορά μετά την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα της Super League 1.

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 2-1 στην πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, αλλά οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα στο Κύπελλο Ελλάδας και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πάντως και προβλήματα τραυματισμών. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης στον ΠΑΟΚ, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που απουσίασε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αντίθετα, έμειναν εκτός οι Ίβαν Νάσμπεργκ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζόαν Σάστρε.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ ο Φατίχ Τερίμ άφησε εκτός αποστολής και τους Ούγκο, Ακαϊντίν, Βέρμπιτς και Αϊτόρ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και οι νεαροί Φικάι και Κυριόπουλος.

Το πρόγραμμα στα ημιτελικά

Πρώτα παιχνίδια

13/02/2024 Παναιτωλικός – Άρης  0-1

14/02/2024 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 19:30

Αγώνες ρεβάνς

21/02/2024 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 19:00

06/03/2024 Άρης – Παναιτωλικός 19:00

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πρώτη «μάχη» για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button