ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ερυθρόλευκο» πάρτι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου – Galaksias Portal News

Το “πάρτι” του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ δεν έμεινε μόνο στα “Δυο Αοράκια” και στο ξενοδοχείο της ομάδας. Σύσσωμοι οι “ερυθρόλευκοι” το… γιόρτασαν σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 12ο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ στην Ιστορία του -και τρίτο σερί- επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 69-58, στον τελικό του Final-8, στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου Κρήτης.

Μετά τους πανηγυρισμούς εντός γηπέδου, αλλά και στο ξενοδοχείο της ομάδας εκεί όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας “αποθέωσαν” παίκτες και Γιώργο Μπαρτζώκα– το… πάρτι συνεχίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής.

Στο… γλέντι των Πειραιωτών συμμετείχαν τόσο το τεχνικό επιτελείο των “ερυθρολεύκων”, όσο και οι πρόεδροι της ομάδας, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει ούτε το βαρύτιμο τρόπαιο!

 

To άρθρο Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» πάρτι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button