Επικαιρότητα

«Κλείδωσε» μαθηματικά την παραμονή ο ΟΦΗ, δεν ήρθε το πρώτο διπλό της σεζόν!

Ο ΟΦΗ πέτυχε τον βασικό στόχο στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική των play out, που έληξε ισόπαλο 1-1.

Το αποτέλεσμα βαθμό εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή για την ομάδα του Ηρακλείου, ανεξάρτητα με την έκβαση των υπόλοιπων αγώνων.

Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν από την άλλη να πάρουν το πρώτο διπλό της εφετινής σεζόν, ούτε να «σπάσουν» την αρνητική παράδοση στην Τρίπολη όπου δεν έχουν νίκη.

Το ζητούμενο βέβαια ήταν να «κλείσει» θετικά η χρονιά και στο τέλος της μέρας αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με τον Αλάγκμπε, ενώ ο ΟΦΗ που είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 52’ με αυτογκόλ του Γκρόζντανιτς (από την προσπάθεια του Μπάκου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι (71′ Μουνάφο), Ζούγλης (71′ Μπαρτόλο), Παλάσιος (80′ Γκος), Κρεσπί, Μιριτέγιο (80′ Αγγελάκης).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς (88′ Θεοδοσουλάκης), Τοράλ (73′ Αποστολάκης), Μπάκου (73′ Μπάκου), Ριέρα (83′ Μοσκέρα), Ισέκα (83′ Φελίπε).

Το “φιλμ” του αγώνα

1′ Ξεκίνησε το ματς στην Τρίπολη.

5′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Τσιφτσής κάνει “τσαφ” στην προσπάθεια να απομακρύνει με τα πόδια τη μπάλα, ο Μπάκου πλασάρει σε κενή εστία από τα όρια της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα καταλήγει βασανιστικά άουτ. 

9′ Άστοχο σουτ του Μεγιάδο λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. 

12′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0: Κόρνερ του Παλάσιος από αριστερά, αδυναμία της άμυνας του ΟΦΗ να απομακρύνει τη μπάλα και ο Κρεσπί γυρίζει στην μικρή περιοχή για τον Αλάγκπε, που κάνει πολύ εύκολα το 1-0. 

13′ Σουτάρει από τα όρια της μεγάλης περιοχής ο Ριέρα, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. 

14′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Φοβερό σουτ του Τοράλ έξω από την περιοχή, η μπάλα τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιφτσή. 

15′ Ευκαιρία τώρα για τον Αστέρα, με τον Κρεσπί στη μικρή περιοχή να μην προλαβαίνει τη μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα, μετά το γύρισμα του Παλάσιος. 

24′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Τοράλ βρίσκει τον Ισέκα στη μικρή περιοχή, όμως ο Βέλγος πλασάρει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τους Κρητικούς. 

29′ Ευκαιρία για τον Αστέρα. Λάθος του Μεγιάδο λίγο έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, ο Παλάσιος θα κλέψει τη μπάλα και σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, όμως ευτυχώς για τον ΟΦΗ ο Λαμπρόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Πάνω από την εστία το σουτ του Γιαμπλόνσκι σε δεύτερο χρόνο.

32′ Κίτρινη κάρτα στον Αλάγκμπε.  

39’ Σέντρα του Παλάσιος από δεξιά, ο Μιριτέγιο πιάνει την κεφαλιά και ο Χριστογεώργος μπλοκάρει σταθερά.

43′ Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ισέκα απέναντι από τον Τσιφτσή από την πάσα του Τοράλ, αποκρούει σωτήρια ο Τσιφτσής.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ έχει κλασσικές ευκαιρίες, δύο δοκάρια κι όμως είναι πίσω στο σκορ 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση. Τα δικά της λάθη έχει “πληρώσει” η ομάδα του Ηρακλείου ως τώρα.

46′ Σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο. Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες. 

52′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-1: Γύρισμα του Μπάκου από δεξιά προς τη μικρή περιοχή, ο Γκρόζντανιτς στην προσπάθεια του να απομακρύνει στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι με αυτογκόλ γίνεται το 1-1. 

59′ Σέντρα του Τοράρινσον από αριστερά, πιάνει την κεφαλιά ο Λαμπρόπουλος, όμως ο Τσιφτσής μπλοκάρει εύκολα.

60′ Σουτ του Κρέσπι έξω από την περιοχή, αποκρούει ο Χριστογεώργος, επανεφέρει από δεξιά ο Παλάσιος και ο Βούρος απομακρύνει σε κόρνερ προ του Μιριτέγιο. 

71′ Δύο αλλαγές για τον Αστέρα. Ο Μουνάφο στη θέση του Γιαμπλόνσκι και ο Μπαρτόλο αντί του Ζούγλη.

74′ Με δύο κινήσεις “απαντάει” και ο Δέλλας. Ο Γκλάζερ στη θέση του Μπάκου και ο Αποστολάκης αντί του Τοράλ. 

80′ Νέες αλλαγές για τους γηπεδούχους. Ο Γκος στην θέση του Παλάσιος και ο 16χρονος Αγγελάκης αντί του Μιριτέγιο. 

83′ Δύο αλαγές και για τον ΟΦΗ. Ο Φελίπε στη θέση του Ισέκα και ο Μοσκέρα αντί του Ριέρα. 

88′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Δέλλας, με τον Θεοδοσουλάκη αντί του Μπάκιτς. 

Τέλος του αγώνα, 1-1 το αποτέλεσμα! Ο ΟΦΗ εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button