Επικαιρότητα

Η Ιατρική Σχολή Αθηνών για τα δημοσιεύματα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Η Ιατρική Σχολή Αθηνών, με ανακοίνωση της, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» και το έργο που προσφέρει

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου και το σάλος που έχει ξεσπάσει, η Ιατρική Σχολή Αθηνών, αναφέρει πως το ΠΓΝ «Αττικόν» συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Συστήματος Υγείας της Χώρας.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση, προσθέτει πως οι καθηγητές όλων των Κλινικών και των Εργαστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και της Β΄ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας, είναι διεθνώς καταξιωμένοι και παρέχουν το ίδιο υψηλό επίπεδο φροντίδας σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς του νοσοκομείου. 

Η σχετική ανακοίνωση: «Οι Πανεπιστημιακές Κλινικές και τα Εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που λειτουργούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του πριν 20 χρόνια προσφέρουν πολύ υψηλού επιπέδου κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο. Το Π.Γ.Ν. «Αττικόν» χαίρει της μεγάλης εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών, όπως φαίνεται από την πολυάριθμη και καθημερινή προσέλευσή τους και τη συνεχή υψηλή πληρότητά του, αποτελώντας κέντρο αναφοράς για όλη τη χώρα.

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα σε μέσα ενημέρωσης τονίζουμε ότι οι Καθηγητές όλων των Κλινικών και των Εργαστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και της Β΄ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας, είναι διεθνώς καταξιωμένοι και παρέχουν το ίδιο υψηλό επίπεδο φροντίδας σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς του Νοσοκομείου, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες, με αποτελέσματα εφάμιλλα των καλύτερων ιατρικών κέντρων της Ευρώπης.

Συνολικά, το Π.Γ.Ν. «Αττικόν» είναι ένας κόμβος αριστείας που συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Συστήματος Υγείας της Χώρας.

Εκ μέρους της Διοίκησης της Ιατρικής Σχολής

Ο Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής                                        Ο Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Σχολής
Καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος                            Καθηγητής Κωνσταντίνος Τσιούφης».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button