Επικαιρότητα

Σε δημοπρασία με 4.583 ευρώ το μήνα το πάρκινγκ της Φιλελλήνων – Galaksias.com

Με τιμή εκκίνησης 55.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή 4.583 ευρώ το μήνα, θα βγει το προσεχές διάστημα σε δημοπρασία το δημοτικό πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων.

Μετά το φιάσκο στο οποίο κατέληξε η προηγούμενη μίσθωση, με την εταιρία Manollo να καταγγέλλει σοβαρά τεχνικά προβλήματα που καθιστούσαν το κτίριο μη λειτουργικό με νόμιμο τρόπο, η Δημοτική Αρχή Μπέου έχοντας εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες από την αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας έως το 2031, φέρνει εκ νέου προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας την έγκριση κατάρτισης όρων δημοπρασίας για τη μίσθωση του πάρκινγκ.

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι στους όρους της διακήρυξης περιλαμβάνονται ορισμένοι οι οποίοι έχουν σκοπό να αποκλείσουν νεοσύστατες επιχειρήσεις, χωρίς αυτό να δικαιολογείται με κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία το τμήμα δημοτικής περιουσίας και κληροδοτημάτων της Διεύθυνσης οικονομικών του Δήμου Βόλου ζητά από τον πλειοδότη της δημοπρασίας να είναι υποβάλει ισολογισμούς των τριών τελευταίων ετών που να αποδεικνύουν την κερδοφορία του σ’ αυτά τα χρόνια και να έχει τα τελευταία πέντε χρόνια ετήσιο τζίρο πάνω από 50.000 ευρώ.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι το άρθρο 18 της διακήρυξης όπου αναφέρεται ότι το πολυώροφο κτίριο περιλαμβάνει διακόσιες τριάντα δύο (232) θέσεις, με δυνατότητα ανάπτυξης είκοσι (20) θέσεων στο δώμα, χωρίς να διευκρινίζεται με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει η “ανάπτυξη” των άλλων 20 θέσεων και γιατί ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button