Υγεία & Διατροφή

Αποκαλύφθηκε ο μισθός του και για τις τέσσερις ταινίες «John Wick» – Galaksias Portal News

Ο τεράστιος μισθός του Κιάνου Ριβς και για τις τέσσερις ταινίες «John Wick» αποκαλύφθηκε, καθώς οι θαυμαστές του περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα για το πότε θα κυκλοφορήσει η πέμπτη ταινία.

Ο 59χρονος Καναδός ηθοποιός είδε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς μια σταθερή αύξηση των αποδοχών του, καθώς οι ταινίες σημείωσαν τεράστια επιτυχία στο box office.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο για την τέταρτη ταινία, ο διάσημος ηθοποιός είδε την αμοιβή του να εκτοξεύεται στα ύψη, κερδίζοντας το ποσό των 15 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το JustJared.

Το «John Wick» ακολουθεί τη ζωή του ομώνυμου χαρακτήρα, ενός θρυλικού εκτελεστή που βγήκε από τη σύνταξη για να εκδικηθεί τους ανθρώπους που σκότωσαν τον σκύλο του.

Η πρώτη ταινία, που ονομάζεται απλά «John Wick», έκανε το ντεμπούτο της το 2014 και απέφερε στον πρωταγωνιστή βασικό μισθό μεταξύ 1 έως 2 εκατ. δολαρίων. Για την πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία, ο Keanu Reeves έβγαλε 2 με 2,5 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2019, το «John Wick: Chapter 3 – Parabellum», η τρίτη ταινία του franchise, χρειάστηκε μόλις 10 ημέρες για να γίνει η ταινία που σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία και απέφερε τα περισσότερα χρήματα. Δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα έβγαλε ο ηθοποιός από τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά το πιο πιθανό είναι να αυξήθηκε ο μισθός του.

Η τέταρτη ταινία έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023 και η τεράστια αύξηση του προϋπολογισμού το έκανε να γίνει η πιο ακριβή ταινία του franchise. Ο ηθοποιός πήρε το ποσό των 15 εκατ. δολαρίων, επτά φορές περισσότερο από ότι είχε πληρωθεί για την πρώτη ταινία εννέα χρόνια νωρίτερα!

Παρά το γεγονός ότι ο κύριος χαρακτήρας φαινόταν να πεθαίνει στο τέλος της τέταρτης ταινίας, τον Μάιο του 2023 επιβεβαιώθηκε ότι μια πέμπτη ταινία βρισκόταν στα σκαριά.

Ο πρόεδρος του κινηματογραφικού ομίλου της Lionsgate, Τζο Ντρέικ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο δολοφόνος θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη…

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button