ΑθλητικάΕνημέρωση

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα – Galaksias Portal News

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» η εισαγγελία Λιβαδειάς άσκησε ποινική δίωξη κατά προσώπου για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη στην υπόθεση που αφορά τον  βασανιστικό θάνατο του  χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα τον Δεκέμβριο του 2023. Παράλληλα έχει παραγγελθεί κύρια ανάκριση.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα έπειτα από τις καταγγελίες φιλοζωικών σωματείων αλλά και από τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του σκύλου πως το άτυχο ζώο κακοποιήθηκε και βιάστηκε από άνθρωπο και οι Αρχές προσπαθούν τα το συγκαλύψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης είχε κινητοποιηθεί και το ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρεθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί αφού ακόμα και οι κτηνίατροι που εξέτασαν το ζώο διαφωνούσαν μεταξύ τους για τα αίτια θανάτου.

Τελικά ενώ υπήρχε η ενημέρωση πως ο Όλιβερ μπορεί να πέθανε έπειτα από επίθεση αγέλης, η εισαγγελέας Λιβαδειάς  ασκεί δίωξη σε συγκεκριμένο άτομο.

Τώρα έρχεται η σειρά του ανακριτή όπου αναμένεται να καλέσει μεταξύ άλλων και το κατηγορούμενο πρόσωπο να απολογηθεί και θα κρίνει αφού λάβει τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα για το εάν θα παραμείνει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους ή εάν θα οδηγηθεί στις φυλακές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε όλα όσα είχε αποκαλύψει μόνο στη «Ζούγκλα» ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ Μιχάλης Φλέγκας:

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον Όλιβερ

Όλιβερ: Δεύτερο πραγματογνώμονα βάζουν οι φιλόζωοι

«O Όλιβερ κακοποιήθηκε από ανθρώπινο χέρι»

Ανατροπή και «πόλεμος» πραγματογνώμονα και ιδιοκτήτη του Όλιβερ για το θάνατο του χάσκι

Στα χέρια του εισαγγελέα η δικογραφία για την κακοποίηση και τον θάνατο του Όλιβερ

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button