Τρόπος Ζωής

Όταν είδα τη γυναίκα μου, «παίξαμε» με τα μάτια, και ολοκληρώθηκε στο καμαρίνι που μιλήσαμε – Galaksias Portal News

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης, και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον «χωρισμό» με την οικογένειά του.

«Μου λείπουν τα παιδάκια μου και η γυναικούλα μου. Τους αποχωρίστηκα γιατί χρειάζεται να δουλεύω για να τους τα παρέχω όλα. Έχω ακούσει διάφορα σχόλια, να λένε ότι άφησα τη γυναίκα μου και τα παιδιά για να κάνω… ζωάρα.

Από μικρός έλεγα πως θα παντρευτώ στα 40 και έτσι έγινε, ήρθε μόνο του, κάποια στιγμή, βαρέθηκα να είμαι μονός», ανέφερε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 16 χρόνια, φτάσαμε κοντά στον χωρισμό αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε μαζί και θα είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα.

Έχουμε 20 χρόνια διαφορά στην ηλικία. Είναι τέλεια η πατρότητα, τα πρώτα χρόνια τα παιδιά ανήκουν στη μανούλα», συνέχισε.

«Είχα εμμονικές θαυμάστριες, με έπαιρναν τηλέφωνο το βράδυ που ήμουν με τη γυναίκα μου, είχα πάει στην αστυνομία», συμπληρώνει και αποκαλύπτει:

«Είχε έρθει μια θαυμάστρια φορώντας καμπαρτίνα και από μέσα φορούσε μόνο ένα δίχτυ. Όταν είδα τη γυναίκα μου ‘παίξαμε’ παιχνίδι με τα μάτια και ολοκληρώθηκε στο καμαρίνι που μιλήσαμε», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρίστος Αντωνιάδης αναφέρει: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι δύσκολη συνεργάτιδα, έχουμε ‘μανουριάσει’ αλλά την αγαπάω και με αγαπάει. Μερικές φορές αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να της τα εξηγήσεις παραπάνω».

To άρθρο Χρίστος Αντωνιάδης: Όταν είδα τη γυναίκα μου, «παίξαμε» με τα μάτια, και ολοκληρώθηκε στο καμαρίνι που μιλήσαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button