Υγεία & Διατροφή

Ανοίγω το «κουτί της Πανδώρας» για τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση – Galaksias Portal News

Την πεποίθησή του ότι ανοίγει ο δρόμος για να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση των υποκλοπών και της παρακολούθησής του εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντησή του, το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Απριλίου, με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ.

«Είμαι σίγουρος, ότι ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας σε αυτή τη νοσηρή υπόθεση, ανοίγω και το «κουτί της Πανδώρας» για τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που είναι βαθιά εμπλεκόμενη σε μια ιστορία που έχει πλήξει τους θεσμούς και τη Δημοκρατία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσέθεσε ότι συνεχίζει τον αγώνα με όλες του τις δυνάμεις, γιατί πιστεύει ότι «αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας να ζουν σε μια ευρωπαϊκή κανονικότητα, με καθολικό σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και με σκληρούς φραγμούς στο παρακράτος και τη διαφθορά».

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως «το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο ένα πολιτικό σκάνδαλο. Προφανέστατα το να παρακολουθείς πολιτικούς αντιπάλους, το μισό υπουργικό συμβούλιο και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ένα πολιτικό σκάνδαλο. Αλλά είναι και οικονομικό σκάνδαλο, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια εμπορευόμενοι ένα παράνομο λογισμικό, το οποίο στις εξαγωγές είχε τη σφραγίδα του σημερινού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας».

Σχετικά με την ενημέρωσή του από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ζήτησε από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες. «Με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως θα κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι και εγώ ώστε με τη σειρά μου να ενημερώσω τον ελληνικό λαό, όπως έχω δεσμευτεί», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button