ΑθλητικάΕνημέρωση

Βήμα πρόκρισης στον τελικό του Copa Italia οι «μπιανκονέρι» – Galaksias Portal News

Η Γιουβέντους κέρδισε 2-0 την Λάτσιο του Μανδά στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Copa Italia και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό.

Το πρώτο και πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας για 22η φορά στην Ιστορία της έκανε η Γιουβέντους, που νίκησε εύκολα τη Λάτσιο με το «καθαρό» 2-0 στο «Allianz Stadium» στον πρώτο ημιτελικό κι απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για να δώσει το «παρών» στο καταληκτικό παιχνίδι της 15ης Μαΐου.

Μόλις τέσσερις μέρες, μετά την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 30ή αγωνιστική της Serie A (30/3) και τη νίκη των «λατσιάλι» με 1-0 στη Ρώμη, η «βέκια σινιόρα» πήρε το… αίμα της πίσω, με δύο «χτυπήματα» στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 50′ η καταπληκτική κάθετη πάσα του Καμπιάσο βρήκε τον Κιέζα στο χώρο κι ο διεθνής Ιταλός επιθετικός, νίκησε τον Χρήστο Μανδά (βασικός σε άλλο ένα ματς) για το 1-0 της «Κυρίας». Στο 64′ απ’ την ασίστ του ΜακΚένι, ο Βλάχοβιτς έκανε το 2-0 για τη «Γιούβε» χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα.

Η Λάτσιο είχε τη δική της μεγάλη «στιγμή» στο 39′ με την προσπάθεια του Λουίς Αλμπέρτο που χτύπησε στο δοκάρι του Περίν, ενώ στο 86′ ο Μανδάς έκανε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Γουεά, διατηρώντας το σκορ στα επίπεδα του 2-0. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου στο «Olimpico» της Ρώμης.

To άρθρο Γιουβέντους – Λάτσιο 2-0: Βήμα πρόκρισης στον τελικό του Copa Italia οι «μπιανκονέρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button