ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Θέλεις το προσωπικό Honda NSX του Ayrton Senna; Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Aryton Senna είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πρώτης γενιάς του Honda NSX. Ο θρυλικός οδηγός της Formula 1 έβαλε τα πρωτότυπα σε δοκιμασία, δίνοντας τα σχόλιά του στους μηχανικούς για το πώς θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Η Honda του έστειλε μερικά αυτοκίνητα στο πλαίσιο της συνεργασίας, και τώρα, ένα από αυτά τα αυτοκίνητα είναι προς πώληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το κόκκινο Honda NSX του 1991 εμφανίστηκε πρόσφατα στο AutoTrader στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μια διόλου ευκαταφρόνητη τιμή πώλησης της τάξης των 500.000 λιρών – 600.00 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορία του Senna με το αυτοκίνητο είναι προφανώς ένας τεράστιος παράγοντας που κάνει αυτό το NSX ξεχωριστό. Σύμφωνα με την περιγραφή του πωλητή, το αυτοκίνητο αυτό έχει εμφανιστεί σε αρκετές φωτογραφίες με τον οδηγό αγώνων. Η τεκμηρίωση που παρουσιάζεται στη συλλογή φωτογραφιών αναφέρει ότι το αυτοκίνητο στάλθηκε αρχικά στην Πορτογαλία για προσωπική χρήση του Senna. Εκεί το απέκτησε ο σημερινός ιδιοκτήτης, ο Robert McFagan.

“Αγόρασα για πρώτη φορά το αυτοκίνητο το 2013 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Algarve της Πορτογαλίας και από τότε το έχω στην κατοχή μου, όπου βρίσκεται περήφανα στο κτήμα μου στο East Sussex”, δήλωσε. “Το κόκκινο NSX του Senna του δόθηκε από τη Honda με την οποία είχε εμπορική συνεργασία και ο Senna το χρησιμοποιούσε συχνά και φωτογραφήθηκε με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των παραμονών του στην Πορτογαλία”.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο, η λίστα αναφέρει ότι έχει διανύσει 62.000χλμ. Είναι κόκκινο με μαύρο εσωτερικό, και μελετώντας τις φωτογραφίες, είναι μάλλον σε πολύ καλή κατάσταση. Η αγγελία δεν προσφέρει λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, εκτός από το να αναφέρει ότι ανήκε στον Senna και ότι έχει ήδη προγραμματιστεί να εκτεθεί στην έκθεση Senna στο Silverstone αργότερα τον Αύγουστο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button