ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ποινή χάδι στον Κούγια για την απρέπεια στο γήπεδο της ΑΕΚ – Galaksias Portal News

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με μια ποινή χάδι τον Αλέξη Κούγια για την συμπεριφορά του στο γήπεδο της ΑΕΚ, στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ είχε ασκήσει δίωξη στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού για τις χειρονομίες στο πρόσφατο ντέρμπι και για υβριστική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πειθαρχικό Όργανο της Super League ανακοίνωσε την Παρασκευή (12/4) ότι του επιβάλει απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για διάστημα 15 ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου στο γήπεδο OPAP ARENA ο Αλέξης Κούγιας εντοπίστηκε να καθυβρίζει τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Εκστόμισε ύβρεις όπως άι γ@μήσου και μ@λ@κ@, ενώ σε κάποια άλλη στιγμή επέδειξε με θρασύτητα το τρίτο δάκτυλο σχηματίζοντας τη γνωστή χυδαία χειρονομία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το video-ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η «Ζούγκλα»:

Aναλυτικά το απόσπασμα της ανακοίνωσης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League:

«Αρ. Απόφ. 91/12-4-2024

ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ (Αξιωματούχο της ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς διωκόμενο και εγκαλούμενο, ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 7923_2024/04-04-2024 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την πράξη της υβριστικής συμπεριφοράς προς θεατές (άρθρα 1, 2, 5, 12 παρ. 1 σε συνδ. με αρ. 11 παρ. 2 και με αρ. 10 παρ. 1 στοιχ, β’, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 12η Απριλίου 2024.

(αγώνας της 31-3-2024 ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πειθαρχική δίωξη 7923_2024/04-04-2024)».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button