ΕνημέρωσηΟικονομία

Ανατριχιαστικό βίντεο – ντοκουμέντο από τη σφαγή στη Μόσχα – Galaksias Portal News

Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, έδωσε στη δημοσιότητα η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Στο βίντεο που έχει διάρκεια 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων, καταγράφονται σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή που οι ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως με αυτόματα όπλα μέσα στο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ, σκορπώντας τον θάνατο στους παρευρισκόμενους πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκλονιστική είναι επίσης η εικόνα της επίθεσης με μαχαίρι εναντίον πολίτη που βρισκόταν ακόμη εν ζωή.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Τουλάχιστον 135 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά των τρομοκρατών και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, σε μια από τις φονικότερες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών στη Ρωσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το BBC δύο από τους τρομοκράτες είναι νεκροί

Στο μεταξύ δύο από τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στον συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall» της Μόσχας,είναι νεκροί σύμφωνα με όσα επικαλείται πηγή του BBC στη Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει πηγή του BBC η οποία γνωρίζει την επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών, υποστηρίζει ότι τουλάχιστον δύο από τους τρομοκράτες είναι νεκροί.

Ο ένας σκοτώθηκε μέσα στο αμφιθέατρο ενώ ο δεύτερος στην περιοχή Μπριάνσκ, όπου οι δυνάμεις ασφαλείας σταμάτησαν το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κάποιοι από τους δράστες του μακελειού.

Το BBC υποστηρίζει πως έχει αντίγραφο του διαβατηρίου του άνδρα που σκοτώθηκε στην περιοχή του Μπριάνσκ αναφέροντας ότι πρόκειται για 30χρονο πολίτη του Τατζικιστάν. «Γνωρίζουμε το όνομα του άνδρα, αλλά δεν το δημοσιεύουμε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι η οικογένειά του γνωρίζει ότι πέθανε», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button