Τρόπος Ζωής

«Τι αθληταράς φοβερός, μπράβο» έλεγα όταν τον έβλεπα στο Euro 2004 – Galaksias Portal News

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα γίνει σύζυγός μου», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Λίλη για τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη. Η ίδια αποκάλυψε ότι τον θαύμαζε από την εποχή του Euro της Πορτογαλίας το 2004.

Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησαν στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη στην ΕΡΤ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του αναφέρθηκαν στην κοινή τους πορεία, αλλά και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Στο κομμάτι της συνέντευξης της Ιωάννας Λίλη, η ίδια εξομολογήθηκε πως η γνωριμία τους έγινε το 2006, ενώ τον θαύμαζε ως ποδοσφαιριστή στη μεγάλη επιτυχία με το Euro 2004.

«Ήμουν αποστασιοποιημένη και μάλιστα την εποχή του Euro για να λέω του στραβού το δίκιο, θαύμαζα τον σύζυγό μου αλλά ως εκεί… δεν έβλεπα κάτι άλλο, δεν τον γνώριζα. Θαύμαζα και έλεγα: Τι αθληταράς φοβερός, μπράβο», ανέφερε η Ιωάννα Λίλη.

Όσο για την γνωριμία και τον γάμο τους: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα γίνει σύζυγός μου. Ούτε καν το έβλεπα και τελικά έγινε. Πώς τα φέρνει καμιά φορά η στιγμή…» σχολίασε η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button