Τρόπος Ζωής

«Φίλοι μου έκοψαν την καλημέρα όταν σκηνοθέτησα την Αλίκη Βουγιουκλάκη» – Galaksias Portal News

«Ο καλλιτεχνικός χώρος με καταδίκασε ολοσχερώς», αποκάλυψε η Ρούλα Πατεράκη αναφορικά με μία συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Ρούλα Πατεράκ, που παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αποκάλυψε και λεπτομέρειες από την συνεργασία της με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

«Δεν έχω γίνει σταρ. Έχω μείνει μάλλον μία αντι-σταρ, με την έννοια την καλλιτεχνική. Για μένα το Θέατρο έχει πάψει να είναι εραστής, έχει γίνει σύζυγος. Και όταν είσαι τόσα χρόνια με τον ίδιο σύζυγο, δεν μπορείς να νιώθεις την ίδια λαχτάρα όπως στον έρωτα. Το αγαπώ συζυγικά», δηλώνει αρχικά η σπουδαία ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Από κάποια στιγμή και μετά, οι συμβιβασμοί που χρειάστηκε να κάνω ήταν άπειροι και πολύ ενοχλητικοί αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Είχα κάποια λεφτά που τα έχασα στο Θέατρο και αναγκάστηκα να ακολουθήσω κάποιες δουλειές. Μέχρι να πεθάνω φαίνεται πως θα έχω γίνει απόλυτα συμβιβασμένη».

«Όταν σκηνοθέτησα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο καλλιτεχνικός χώρος με καταδίκασε ολοσχερώς. Απογοητεύτηκε πολύ με μένα, γιατί για εκείνους η Αλίκη ήταν το κόκκινο πανί. Απομονώθηκα από πολλούς φίλους και κάποιοι μου έκοψαν και την καλημέρα», περιέγραψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ρούλα Πατεράκη.

«Με πείραξε πολύ στην αρχή, μετά το συνήθισα. Τους είχα ανάγκη, ήταν φίλοι μου», παραδέχτηκε κλείνοντας η Ρούλα Πατεράκη.

To άρθρο Η αποκάλυψη της Ρούλας Πατεράκη: «Φίλοι μου έκοψαν την καλημέρα όταν σκηνοθέτησα την Αλίκη Βουγιουκλάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button